notícies

Gràcies dBalears, hola ARA Balears.

Bienvenido_mister_marshall_luis_garcia_berlanga

Ens agraden els reptes i ARA Balears ens ha convidat a formar part de la seva edició digital, enllaçant les nostres webs.

ARA Balears, és un nou projecte periodístic a les Illes Balears que neix avui, 23 de maig, i que pren el relleu del dBalears.

El nou projecte de l’ARA Balears sorgeix en un moment advers, en el que tot es qüestiona. Compartim amb ells aquesta nova visió de treballar com a projecte col·lectiu: donant importància al treball en xarxa i col·laboratiu, la visió de la cultura com a eix fonamental i la necessitat d’experimentar i arriscar en aquest temps que vivim.

Així, donam la benvinguda a Cultura a Casa als lectors d’ ARA Balears. Ens agrada formar part d’aquest projecte des d’aquesta finestra en la que us mostrarem les propostes culturals que programam a espais domèstics. Encantats també de poder obrir Cultura a Casa a nous creadors que ens enviin les seves propostes, a amfitrions que ens obrin les portes de casa seva i sobretot a tots els que volgueu tenir una experiència cultural a la saleta de casa.

Durant aquests anys hem compartit pàgines i feina amb Paquita Marí i Maria Llull, responsables de cultura del dBalears. Us desitjam molta sort en aquesta nova etapa!

Ens llegim!

Anuncis

Categories:notícies

1 reply »