programació

La literatura envaeix les cases

Fa unes setmanes us explicàvem que començavem amb una línia nova: Literatura a Casa, coordinat per la llibretera Ramona Pérez.

Aquest dijous va arribar el moment i vàrem convidar a la traductora Clara Formosa, a l’editor Toni Xumet (Edicions del Salobre / Edicions El Gall) i a tots els lectors a una tertúlia entorn a les traduccions de Thomas Bernhard.

Des de el 2008 Clara Formosa va traduint els cinc volums de l’autobiografia de Thomas Bernhard: L’origen, ; El soterrani, L’alè, El fred, i Un nen, que van aparèixer entre el 1975 i el 1982.

La traductora ens va explicar com s’enfronta a la traducció d’aquests llibres, i ens vàrem animar a llegir alguns fragments de la seva obra.

Estam molt contents d’aquesta primera experiència de Literatura a Casa, d’omplir una casa de llibres, de lectors i de la tertúlia que va ser molt animada.

A més, a Literatura a Casa tenim dos companys que ens ajuden a que aquestes experiències siguin úniques: el vi blanc Acrollam de les bodegues Mesquida – Mora i les ametlles mallorquines de MallorcaFruits.

Gràcies a tots els que vàreu venir, i ens veiem el dia 27 de juny a Això no és un club de lectura.

Anuncis

Categories:programació