I festival domèstic

L’emoció dels primers dies

A la pàgina de projecte “I Festival Cultura a Casa” de Verkami, hi ha un apartat de blog, per compartir amb tots els mecenes, i tots vosaltres com evoluciona la campanya i el projecte, avui hem publicat aquest post:

foto: Jordi Avellà

foto: Jordi Avellà

Per nosaltres és la primera vegada que hem volgut que siguin els micro-mecenes els que facin possible el projecte en el que fa mesos que hem anat fent feina.

Els primers dies de la campanya de Verkami són molt emocionants, cada vegada que algún micro-mecenes ens fa una aportació l’oficina al complet es converteix en una festa. En aquests primers dies ja hem aconseguit la confiança de 22 mecenes que ens han aportat 550 euros al I Festival Domèstic Cultura a Casa, som conscients que aconseguir el repte de 4.500 euros és una carrera de fons i no un sprint, per això us seguim demanant la vostra ajuda, difonent el projecte entre els vostres amics i coneguts, per les xarxes socials, o aportant allò que us vagi bé.

El dilluns us explicàvem que havíem presentat la campanya de Verkami i el Festival als mitjans de comunicació, ja que són una eina fonamental per a la visibilitat de la feina de projectes petits, autogestionats i amb noves maneres de fer feina en cultura com és el nostre.

La resposta dels mitjans ha estat fantàstica i n’estam molt contents, a continuació us deixam alguns dels enllaços perquè els pogueu llegir, a més dels que teniu a continuació hem sortit al diari El Mundo, al telenotícies d’IB3 i al suplement cultural PLAY del diari Ara Balears:

Cultura que llega a los domicilios en tiempos de desahucios. El País. 25 de juny de 2013

Cultura a Casa busca mecenas en Verkami para la primera edición de su Festival Domèstic. Última Hora. 25 de juny de 2013

-El milagro de la cultura a domicilio. El Mundo. 25 de juny de 2013

Primer Festival doméstico Cultura a Casa. Diario de Mallorca. 25 de juny de 2013

– 8 cases de la Gerreria acolliràn el festival de cultura domèstica. ARABalears. 25 de juny de 2013

– Cultura a Casa organitza el seu primer festival domèstic. 40putes.24 de juny de 2013

Foto: Miquel À. Cañellas

Foto: Miquel À. Cañellas

Gràcies a n’aquesta repercusió, i a tots els que heu compartit el festival per les xarxes socials, ens han arribat molts de correus amb propostes, explicant-nos les seves experiències i donant-nos l’enhorabona. Aquesta és l’emoció dels primers dies.

Anuncis

1 reply »