I festival domèstic

Una raó més per ser mecenes: donar suport als creadors

Avui us volem donar una raó més per ser mecenes: donar suport als creadors.

Viure una experiència Cultura a Casa, és una cosa única, tant per al públic com per a nosaltres, Fee Reega, cantant alemanya que ha participat dues vegades a Cultura a Casa ens explica perquè per els creadors també ho és.

Des del principi de Cultura a Casa, hem volgut que aquest format serveixi de camp de proves tant per a creadors, públic i gestors. Fins ara, mitjançant els nostres cronistes us havíem explicat el que suposa viure una experiència tan propera com és Cultura a Casa per el públic, fins i tot algun amfitrió ens explica les seves sensacions a l’obrir casa seva.

Avui, però hem demanat a una de les artistes que ha participat a Cultura a Casa que ens expliqui que ha suposat per ella.

Captura de pantalla 2013-04-29 a las 00.36.58

Durant aquests vuit mesos, hem programat més de 40 propostes per les que han passat artistes com Fee Reega Neotokyo, Pablo Und Destruktion, The Great Park, Johanna Greulich, Trampateatre, Sef, Nathaniel Robin Mann, Le Parody, Bel Alzamora, els Emmentals, Jordi Maranges, Oso Leone… entre d’altres.

Des del primer moment hem volgut cuidar al màxim als creadors que hem convidat a participar-hi, fent que per ells també sigui una exèriència única.

Ara, necessitam la vostra ajuda per poder dur a Mallorca a tots els creadors i artistes que hem convidat a participar al Festival. Ens ajudes?

Anuncis