I festival domèstic

Festa de presentació del Festival domèstic

Ja han passat 20 dies des de que vàrem presentar el Festival domèstic Cultura a Casa, i amb aquest temps ja hem aconseguit tenir més de 60 mecenes que creuen en el nostre projecte.

Per celebrar-ho, hem pensat fer una festa de presentació del Festival domèstic,aquest dijous 18 de juliol a les 21h, on us explicarem tots els detalls del projecte que el setembre envairà el centre de Palma, en un lloc impressionant: un terrat de ciutat amb unes vistes que us deixaran bocabadats… i a l’hora de la posta del sol gaudirem del concert de groovie jazz dels Emmentals. T’ho perdràs? Hi haurà cerveses, i alguna sorpresa per als nostres mecenes!

Aquesta activitat és gratuïta, i com sempre, és imprescindible reservar.

festapresentaciofestival

Els Emmentals són una formació variable que practica el groovie JAZZ, un estil dins del gènere del jazz amb gran empenta en els 60 i 70, que pretenia contagiar el nostre estat d’ànim de manera positiva, expressant amb el moviment d’alguna o totes les parts de nostre cos.

Temes de Miles Davis, Horace Silver, Dizzie Gillespie, Grant Green, Freddie Hubbard i Herbie Hancock entre altres, componen el seu eclèctic repertori.

foto

Anuncis

Categories:I festival domèstic

Tagged as: ,