I festival domèstic

Tot esforç té la seva recompensa.

1370113622017Un dels grans poders que tenim, tot i no ser-ne del tot conscients, és on destinam els nostres diners, així, cada vegada preferim comprar a petits productors i comerços del barri o de proximitat que viuen directament d’aquestes vendes. Ens agrada saber a que aniran destinats els nostres doblers que tant ens costa guanyar.

En els projectes culturals està passant el mateix i amb formules com la de Cultura a Casa estam experimentant amb el finançament de projectes culturals. Volem acostar públics i creadors, perquè els públics vegin que la seva aportació és imprescindible per poder realitzar-ho.

Amb aquesta intenció, vàrem decidir fer una aposta: deixar de banda la línia de les subvencions, i que fos la comunitat, què amb les aportacions dels micro-mecenes fessin possible el I festival domèstic.

Sabem que és un esforç convertir-se en mecenes, i donar el que cada un pugui per a fer possible aquest projecte. Tot esforç té la seva recompensa.

Mirau be i cercau la recompensa que més us agradi, us hem preparat amb totes les nostres ganes una sèrie de recompenses que pensam que són experiències totalment úniques: des d’una abraçada (que segons 40putes, les donam molt bé) a la possibilitat de prendre un vermut amb els artistes que participaran al Festival. A més de poder aconseguir una edició especial i limitada del cartell que preparen Rubenimichi, o una llibreta de Sr. Ferrer feta especialment per l’ocasió. També podeu aconseguir un descompte del 50% durant uns mesos a les activitats de Cultura a Casa, o poder assistir a la festa de cloenda del Festival.

Ja sou més de 70 mecenes els que heu confiat en el nostre projecte, però encara en necessitam més i més per poder dur a tots els artistes fins a Palma, i poder fer possible el I festival domèstic.

T’animes a formar part de Cultura a Casa?

Anuncis