I festival domèstic

Així si ho aconseguirem!

Dijous passat vàrem celebrar una Festa de presentació del 1er Festival domèstic Cultura a Casa, amb un concert de groovie jazz amb els Emmentals a l’hora de la posta de sol a un terrat a l’ombra de la Seu.

Més de 120 orelles vàrem poder gaudir del concert, d’una cerveseta o un té fred i conéixer de primera mà que tenim preparat pel mes de setembre a Palma, una estona molt especial a un terrat on tot estava preparat per viure una experiència única.

L’emoció que us contàvem dels primers dies es va multiplicant dia a dia, quan anem sumant euros i mecenes que confien en el nostre projecte. Sabem que estam entrant a un moment decisiu: ja només queden 12 dies per arribar a l’objectiu dels 4.500 euros, i us volem animar a posar-hi la vostra part. Cultura a Casa és un projecte participatiu i col·laboratiu, avui més que mai el projecte el tiram endavant entre tots.

Moltíssimes gràcies a tots per venir (i als més de 30 que vàreu quedar en llista d’espera, aviat repetirem), a els Emmentals per la seva música, als que ens vàreu ajudar a organitzar una nit tan especial, als que us vàreu passar el vespre fent fotos i vídeos, als que ens vàreu fer donacions pel festival,i a tots per les votres paraules d’ànim!!

La comunitat de Cultura a Casa creix cada dia, i estam segurs que així si ho aconseguirem!

Anuncis