I festival domèstic

Amb Monapart compartim la passió per l’espai domèstic

monapart2

Quan vàrem decidir celebrar el 1er aniversari de Cultura a Casa organitzant el Festival domèstic teniem molt clar que tot sols no ho podríem aconseguir. Així vàrem demanar la complicitat de tota la comunitat que ha format Cultura a Casa aquests mesos amb la campanya de micro-mecenatge a Verkami, i vàrem començar a col·laborar amb projectes i empreses amb les que pensam que formam un bon equip.

Captura de pantalla 2013-07-23 a las 17.35.07

Avui us presentam: Monapart Palma amb els que compartim la passió per l’espai domèstic.  Monapart li dóna la volta a les inmobiliàries tradicionals, i ens presenta els espais parlant de les persones, experiències i sensacions que transmeten els espais domèstics. Així, a més de descriure la vivenda, la classifiquen com autèntica, alucinant o adquirible i conten les impressions i les vivències que fan de cada casa un espai únic.

monapart3

A Monapart Living,  trobareu tot tipus d’objectes molt especials per omplir les vostres cases.

Al I Festival domèstic Cultura a Casa podreu conéixer el projecte de Monapart de primera mà al corner que hi haurà durant els dies que dura la Galeria a Casa i també a una de les actuacions  que tendrà lloc a Palma a finals de setembre.

monapart1

Fotos: Monapart

Anuncis

Categories:I festival domèstic

Tagged as: ,

1 reply »