I festival domèstic

Sef completa el cartell del Festival Domèstic

Quan vàrem presentar el cartell del Festival domèstic, us explicàvem que teniem dos artistes sorpresa més, avui us explicam qui és un d’ells : Sef. Per saber qui és l’altre haureu d’anar al concert sorpresa, perquè ningú sabrà de qui es tracta fins que comenci a actuar.

sef_culturaacasa

El 21 de setembre de 2012 neixia Cultura a Casa, amb un concert íntim amb mini instruments de Sef, l’àlies musical de Christian Fernández Mirón, comisari i educador afincat a Madrid.

Cap de nosaltres podia pensar que un any després, haurien passat per Cultura a Casa gairebé 1.000 persones en 35 propostes diferents, i que per el nostre primer aniversari organitzariem un Festival domèstic amb 10 dies plens de propostes amb la invasió de 9 cases del centre de Palma. El que si que vàrem aprendre aquell divendres, és que l’espai domèstic fa que l’experiència sigui única i molt propera fet que ens va fer començar amb la programació mensual.

Poc després, el mes d’octubre, tornava Sef amb Nathaniel Robin Mann dins la gira Bosque Adentro. Quan programàvem el Festival vàrem pensar que no podia faltar l’artista que ens va donar l’empenta per començar amb aquesta aventura.

Per el Festival domèstic, Sef està preparant cançons i versions noves, per deixar de banda per un dia els mini instruments i tocar el piano de cua a un dels espais més sorprenents que obriran les seves portes a Cultura a Casa aquest setembre. T’ho perdràs?

 

Anuncis

Categories:I festival domèstic

Tagged as: