I festival domèstic

Al Bar Flexas com a casa

Nosaltres al Bar Flexas ens hi sentim com a casa,  pels qui no el conegueu el Bar Flexas està al centre de la ciutat, al carrer Llotgeta 12 , al barri de Canamunt de Palma. Obert des de 1944, ja fa gairebé 10 anys que la Terremoto de Alcorcón va reobrir aquest mític bar.

bar_flexas

Des de llavors, amb Fernando Estrella a la cuina, el Bar Flexas s’ha convertit en un centre de vida al barri, amb les seves sonades festes d’aniversari a l’estiu, les torrades per Sant Sebastià i tot tipus de festes i esdeveniments. Una cita obligada són els vermuts dels dissabtes:  acompanyats del famós PateStar, un variat de conserves de peix, o amb unes gambes de Huelva ja és una experiència inoblidable.

Com ja us hem dit, al Flexas ens sentim com a casa, per això serà el bar oficial del I Festival domèstic Cultura a Casa. Serà el punt de trobada per anar cap a les cases que acolliran els diferents concerts, i on ens prendrem una canya després de cada concert, també hi farem algun dels Sofà Club que tenim previstos. El sofà verd, té alguna cosa que enganxa, ja ho comprovareu!

Estam molt contents de poder-vos explicar aquesta col·laboració, i tenim moltes ganes que els nostres artistes convidats tastin les maravelles de la Estrella.

Anuncis

1 reply »