I festival domèstic

Arranca el I Festival domèstic Cultura a Casa

Arriba l’hora de la veritat: d’aquí una setmana comença el I Festival domèstic Cultura a Casa.

Els primers dies del I Festival domèstic Cultura a Casa estaràn dedicats a les arts visuals. Per primera vegada a Cultura a Casa.

La resta de dies hem preparat una sèrie d’activitats paralel·les, i del dia 27 al 29 de setembre  8 propostes escèniques.

portada_sofaclubDimecres 18 de setembre a les 19h al Bar Flexas (Carrer Llotgeta 12, Palma) començarem amb les activitats paral·leles amb el primer dels tres Sofà a Club: Tot Val? Reflexions sobre el consum actual de l’art.

Pilar Rubí i Magda Albis han organitzat aquest Sofà Club al que participaran Magdalena Aguiló, Cristina Ros, Bartomeu Sastre i Uta Grischke.

La multiplicació de l’oferta d’activitats de caire artístic ens du a plantejar-nos la banalització del fet cultural; la cultura a 0 euros; el paper de la xarxa com a legitimadora d’artistes i comissaris; quin tipus d’art es crea i quin és el que consumim per intertar apropar-nos a un estat de la qüestió.

portada_galeriaacasa1Dijous 19 a les 19h començam la Galeria a Casa.

Galeria a Casa, comissariat per Tolo Cañellas, s’enmarca dins el I fesival Cultura a Casa i consisteix en traslladar per uns dies una galeria comercial a un espai domèstic, on, a més a més, els propis artistes faran el paper de galeristes i ens oferiran obres fetes especialment per l’ocasió a un preu no superior a 50 euros, donant la oportunitat a la gent de convertir-se en col·leccionistes ja que existeix un col·leccionisme més enllà de les grans galeries.

La inteció final és acostar l ́art a les persones que hi són alienes, obrint-los una porta i intentar generar un interès.

Estau atents a l’esdeveniment de Facebook, on us anirem avançant algunes de les obres que estan preparant per aquells dies. A més uns dies abans us direm quina casa acollirà la Galeria a Casa.

Anuncis