I festival domèstic

El diari AraBalears es suma al #festivaldomèstic

Avui estam molt contents de poder-vos explicar, que a partir d’avui som un més a n’aquesta aventura que és el I Festival domèstic Cultura a Casa, com sabeu des del principi del projecte hem volgut formar un bon equip amb projectes, marques o empreses amb les que compartim moltes coses. I el diari ARABalears no hi podia faltar.

arabalears2

Fa uns mesos, us presentàvem el projecte ARABalears, l’únic diari en català a les Illes Balears i que agafava el relleu del DBalears. Amb el projecte de l’ARA Balears  compartim aquesta nova visió de treballar com a projecte col·lectiu: donant importància al treball en xarxa i col·laboratiu, la visió de la cultura com a eix fonamental i la necessitat d’experimentar i arriscar en aquest temps que vivim.

Pensam que en un moment com l’actual el paper dels mitjans de comunicació és essencial, a més en un sector com el nostre, la tasca dels periodistes culturals és fonamental per a la visibilitat de projectes petits com els nostres, així que no podia faltar la col·laboració amb algún mitjà de comunicació.

arabalears3

És per això, que si ets subscriptor de l’ARA Balears estigués atent, perquè ben aviat us explicarem quina sorpresa tan especial tenim preparada per vosaltres.

Als que no conegueu el diari ARA Balears, dir-vos que durant les activitats del #festivaldomestic podreu conéixer d’aprop el diari i fullejar-lo.

arabalears

Anuncis