I festival domèstic

Art per a tothom!

Ha arribat el dia, després de l’interessant debat que es va produir ahir al sofà club “Tot val? Reflexions sobre el consum actual de l’art” al Bar Flexas, avui obrim Galeria a Casa.

Sofà Club "Tot val?"

Sofà Club “Tot val?”  foto: miquelàngel

Els primers a entrar a la Galeria seràn un grup de mecenes, que veuràn per primera vegada les obres que han preparat els artistes participants: Nauzet Mayor, Bartomeu Sastre, Equipo Aaahhh!!!, Ana Cabello, Rubenimichi, Julià Panadés i Andrés Senra vàren acceptar el repte que els hi va posar el comissari Tolo Cañellas, d’oferir obres a no més de 50 euros.

Aquí podeu veure el que us espera a la Galeria a Casa.

galeriaacasa2

Per aquesta nit tan especial, comptam amb la millor companyia: podreu conéixer de primera mà el projecte de Monapart, un dels patrocinadors de la Galeria a Casa. A més, tendreu la oportunitat de fer un tast del vi Petit Som de les bodegues Galmes i Ribot, i fer una volta per tota la casa amb una cervesa Estrella Damm a la mà.

Se vos acud un millor pla? Us esperarem a la Galeria a Casa, avui dijous de 19h a 23:30h, demà divendres de les 11h a les 14h i de les 17h a les 22h i tancarem dissabte a les 14h.

Aquí teniu el texte de presentació que ha preparat Tolo Cañellas:

ART PER A TOTHOM!

Benvinguts a Galeria a Casa. Aquest projecte s’emmarca dins el I Festival domèstic Cultura a Casa i del que podríem anomenar el programa OFF de la Nit de l ́Art i està concebut, gairebé, com una acció, on proposam als artistes d ́oferir als col·leccionistes potencials una manera més prope- ra i amable d ́atracar-se a l ́art. Així doncs, per tal de dur-ho a terme, Ana Cabello, Equipo Aaahhh!!!, Nauzet Mayor, Julià Panadés, Rubenimichi, Barto- meu Sastre i Andrés Senra ens ofereixen peces, en molts de casos originals, creades per l ́ocasió, en versió de peça única o seriada. En qualsevol cas els ho varem plantejar com un repte del qual han sortit més que airosos, i als que, des d’aquí els vull agrair la seva generositat sense límits que es fa extensiva a tots vosaltres. Si has arribat fins aquí, vol dir que tens al manco, cert interès per l ́art. Aprofita aques- ta oportunitat única que et brindam per començar a endinsar-te al món del col·leccionisme, de la mà d ́aquest selecte grup d ́artistes que per primer cop han creat obra específica i a un preu molt golós. M ́agradaria que això fos el començament d ́una llarga història. Gràcies.

Anuncis