I festival domèstic

Galeria a Casa: la crònica

19092013-IMG_6674

Al final tot arriba, i dijous 19 a les 17:30h un grup de micro-mecenes de la campanya que vàrem fer a Verkami varen ser els primeres a entrar a la Galeria a Casa.

Els artistes havien estat mesos preparant les seves peces per a l’ocasió, a Cultura a Casa, també feia temps que ho teniem tot a punt i la premsa s’en va fer ressó.

_MG_1883

Després de la visita guiada per el comissari Tolo Cañellas, els mecenes vàren gaudir d’una cata del vi Petit Som de les Bodegues Galmes i Ribot mentre escoltaven les explicacions que donàven els mateixos artistes de les obres que havien preparat per a l’ocasió.

A les 19h vàrem obrir les portes al públic, i poc a poc es va anar omplint la Galeria a Casa amb moltíssimagent que entraven amb cara de sorpresa a l’espai domèstic obert per a l’ocasió. El més curiós era l’interés que tenien per parlar amb els artistes, i conéixer d’aprop el procés creatiu que els havia duit a crear les seves peces. A més, aquesta visita per les diferents habitacions de la casa va resultar una experiència única amb una cervesa Estrella Damm.

19092013-IMG_6742

L’espai domèstic va ajudar a crear una complicitat quasi familiar entre els diferents artistes, els voluntaris que ens vàren ajudar en tot moment a que tot sortís a la perfecció, i tots els que vàreu passar per allà durant els tres dies que va durar.

A més, durant els dies de la Galeria a Casa, el públic que ens ha visitat ha pogut llegir i endur-se’n el diari AraBalears, on han sortit entrevistes al col·lectiu madrileny Rubenimichi i als mallorquins Equipo Aaahhh!!!

_MG_1943

Al hall de l’entrada hi havia un corner de Monapart Palma, al públic li va cridar l’atenció les casetes-niu que hi havia penjades, i les maravelloses postals que havien preparat per donar a conéixer el seu projecte.

19092013-IMG_6682

Estam contents d’haver obert Cultura a Casa a una nova disciplina, de la quantitat de gent que ha passat durant aquests dies per la Galeria a Casa, i els que vàreu fer un pas més i vàren començar a crear la seva col·lecció.

Agraïr una vegada més a tots els que ens heu ajudat a fer possible aquest projecte, als voluntaris que ens heu ajudat a que tot sortís perfecte, als patrocinadors que heu confiat en el projecte, i a en Josep Lluís de 28motivos i en Miquel Àngel per les seves fantàstiques fotos! Continuam amb el Festival!