I festival domèstic

Començar el dia al Cafè Es pes de sa Palla

Dia a dia us anam explicant qui són els nostres col·laboradors, avui estam molt contents d’explicar-vos la nostra col·laboració amb el Cafè Es pes de sa Palla d’Amadip Esment. És un cafè molt acollidor situat a la Plaça del Pes de sa Palla , just enmig de Sa Gerreria.

Té una terrassa que dóna a la plaça que és ideal per berenar el dematí, o per fer el menu al migdia.

El que us proposam és començar el dia de la millor manera possible, demà dissabte podeu anar a berenar al Cafè Es pes de sa Palla on per 3 euros podreu prendre un suc de taronja natural, un cafè amb llet i una ensaïmada. Mentre llegiu tranquilament l’Ara Balears. Tot això just abans de que comenci l’espectacle “Bienvenido a Casa” de Roberto Martínez o el concert d’Abigail y la Cosa del Pantano. Allà serà el punt de trobada d’aquestes dues activitats.

Els valors del Cafè Es pes de sa Palla són la sencillesa, la tradició, la salut, lo artesà i el local. Per això a més ens preparan el fantàstic Picnic que tastaran alguns dels nostres mecenes, amb els artistes del Festival amb una copeta de vi de les bodegues Mesquida Mora.

Volem que l’experiència de Cultura a Casa s’enriqueixi, i pensam que aquesta és una molt bona manera de començar el dissabte! Berenar saludable, lectura de l’Ara Balear i una activitat de Cultura a Casa!