I festival domèstic

Les millors vistes de la ciutat per celebrar el I Festival domèstic

Festa de mecenes a l'Hotel Costa Azul

Festa de mecenes a l’Hotel Costa Azul

Un dels millors moments del I Festival domèstic Cultura a Casa va ser la festa de presentació del festival a la terrassa de l’Hotel Costa Azul.

Amb l’emoció de descobrir que Le Parody era l’artista sorpresa del Festival ens vàrem dirigir a continuar amb una nit molt especial a l’Hotel Costa Azul què està situat al passeig marítim de Palma i té una de les millors vistes de la ciutat. La Seu, la badia i els vaixells foren l’escenari de la festa que va reunir els artistes participants, alguns dels nostres mecenes, amfitrions, amics i gent del món de la cultura.

Com sabeu, amb els nostres patrocinadors hem volgut formar un bon equip, i pensam que l’Hotel Costa Azul era perfecte per sumar-se a l’experiència de Cultura a Casa, i és que durant els darrers mesos han estat de reforma per crear un hotel urbà únic i on la cultura hi juga un paper molt important: cada una de les seves habitacions és diferent i tenen un poema o fragment d’una obra d’un escriptor/a fent referència a la mar.

Jansky DJ Set s’encarregaren de la música. Mentre, els artistes que just havien arribat de Madrid i Sevilla estaven impressionats amb les vistes; els amfitrions comentaven entre ells com era l’experiència de tenir els artistes allotjats a casa seva, i nosaltres explicavem els darrers detalls del que teniem preparat per aquells dies. Mentre gaudiem de la conversa, tots vàrem disfrutar dels pintxos i tapes que ens havien preparat al Costa Azul. El brownie amb gelat de nata ens va deixar a tots bocabadats!

27092013-IMG_0730

Al final, aprofitarem per donar les gràcies a l’Hotel i a tots els mecenes que han fet possible el Festival i just abans d’acabar una darrera sorpresa: Sef va cantar algunes cançons per a la cinquantena d’assistents.

28092013-IMG_0790

Estam molt contents de que la ciutat compti amb un Hotel que apost per la cultura, i amb un espai on poder prendre una copa amb amics o sopar amb una de les millors vistes de la ciutat.

28092013-IMG_0847Aquí teniu totes les fotos de la festa!