programació

Cultura a Casa participa a Cultsurfing

29092013-IMG_1795

Aquest dimarts i dimecres es celebren a Fabra i Coats Barcelona les jornades Cultsurfing: conexió entre projectes culturals singulars. De 120 projectes presentats s’han sel.leccionat 20 per a aquestes trobades presencials. A la seva web podeu llegir el programa de les jornades.

CultSurfing és un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

L’objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars que volen ampliar el seu ressò. Paral·lelament, CultSurfing facilitarà el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l’objectiu de millorar la difusió i d’establir ajudes econòmiques amb els projectes que les empreses patrocinadores seleccionin.

Estam molt contents de participar-hi, ens sembla que aquest tipus de trobades són molt útils per compartir informació sobre projectes culturals, conéixer als impulsors dels diferents projectes, i ens dóna l’oportunitat de fer intercanvis que són molt necessaris en aquests moments.

Aquesta mena d’iniciatives són molt positives pel que fa a la visibilitat de projectes culturals de petit format, experimentals, alternatius, etc. que sinó dificilment podriem conéixer. A més, ens permet desvirtualitzar les propostes, i dóna la oportunitat de conéixer nous models culturals que ens poden servir per millorar el nostre projecte.

Nosaltres parlarem de Cultura a Casa dimarts 15 devers les 11h, ens veiem allà!

 

 

 

Anuncis

3 replies »