notícies

Cultura a Casa sel·leccionat per participar a Pública 14

 


Captura de pantalla 2014-01-02 a las 19.20.49

 

Cultura a Casa ha estat sel·leccionat per participar a 10×10 Pública, dins les trobades internacionals de Gestió Cultural Pública 14 organitzades per la Fundación Contemporanea que es celebraràn els dies 30 i 31 de gener al Círculo de Bellas Artes.

La Fundació Banc Sabadell presenta 10X10 Pública, una activitat dedicada a la creativitat, participació i oberta a tots els emprenedors culturals.

Consistirà en un programa de presentacions molt breus, on els participants podran compartir les seves idees i propostes més innovadores i explorar oportunitats de col·laboració.

Els projectes més innovadors optaran a tres premis de 1.000€,  i a més de la presentació, també es tendrà una reunió de feina amb un comité format per Pablo Berástegui (Coordinador general Conde Duque), Lucía Casani (Directora de cultura de La Casa Encendida) Álavaro Matías (Director de La Fábrica) Pol Navarro (director de gestió de la Fundació Banco Sabadell) i Imma Turbau (Directora de Container,  consultoria de continguts).

A més, podeu consultar la resta del programa a la web de la trobada, que inclou més de 60 activitats, experiències de més de 20 països i la participació de més de 600 professionals.

Es tractaran temes com  nous models de finançament, la necessitat de donar premis avui , trobades ciutadanes, responsabilitat social, reinventar museus…. etc.

Quines ganes!!

Anuncis