programació

Taller de cuina amb Tomeu Arbona del Fornet de la Soca

Desvetllam el menú del taller de cuina d’aquest divendres amb Tomeu Arbona del Fornet de la Soca:

ENTRANTS
Panadetes de xot tendre amb cabell d’angel
Coquetes de carxofa amb jonquillo
PRIMER
Sopes  de Pasqua amb llengües del papa de menuts de gallina
SEGONS
Calamarets farcits amb poma i moniatos confitats
Perdius de capellà amb figues seques i pasta d’ensaïmada.
POSTRES
Tortada Reial amb flors fresques  de taronger
Ensaïmada de patata
Tot això regat amb el vi negre Trispol de les bodegues Mesquida Mora.
mesquida-mora

Seguim amb la nostra línia de gastronomia amb un convidat de luxe: Tomeu Arbona del Fornet de la Soca, a Cultura a Casa estam enamorats de la feina que fan a n’aquest forn situat al carrer Sant Jaume de Palma. Tomeu, des de fa anys realitza una tasca d’investigació i de recuperació de receptes tradicionals i antigues que ja estaven en desús.

Ara, tenim la oportunitat de participar a un taller de cuina amb Tomeu Arbona  a una casa del centre de ciutat! No us ho perdeu, a l’acabar el taller degustarem tots els plats! Places molt limitades. Pensau a reservar.

fornetdelasoca

Anuncis

1 reply »