notícies

La cuina furtiva arriba a Palma

Va ser a les jornades Cultsurfing on vàrem conéixer al col·lectiu valencià La Cuina Furtiva; a la seva presentació ens vàren explicar el seu projecte: un col·lectiu d’activisme gastronòmic amb diversos projectes com són els menús de boca en boca o el catering deneuve.
Tot d’una vàrem voler parlar amb elles i organitzar alguna cosa a Palma, per conéixer i poder tastar la seva feina. Parlant vàrem tenir clar que la manera de col·laborar era organitzant un dinar popular i col·lectiu a l’espai públic. Elles, ja en tenien experiència ja que montaven els Desayunos con viandantes a València. Mengem-nos Canamunt! és el resultat: un dinar popular amb un menú participatiu i moltes altres sorpreses que no us podeu perdre!
Un barri viu, fresc, actiu, olorós, tradicional… és un barri per a menjar-se’l.
La cuina furtiva us proposa un dinar de diumenge amb un menú participatiu per assaborir el barri dins del plat. Arribarem des de València, just a la fi de l’estació hivernal, per a preparar-vos un ritual gastronòmic on compten tant els sabors dels aliments com les formes de menjar-los. Us anem a cuinar plats mediterranis amb amor i col·laboració, per a gaudir del carrer com si fóra casa nostra, perquè menjar és viure… i és conviure.

 La cuina furtiva arriba de València per prepar-nos aquest dinar popular amb menú participatiu una altra manera de gaudir del carrer com si fos casa nostra!

Per poder gaudir del dinar heu de comprar els tickets anticipadament a Tres. Serveis Culturals (Carrer Corderia 15 Palma) El ticket té un preu de 6 euros i inclou: primer plat + segon plat + postre.

Els comensals han de dur tassó plat i coberts.

Anuncis