programació

Tomeu Moll-Mas presenta Scratching Goldberg

El pianista mallorquí Tomeu Moll-Mas, presenta “Scratching Goldberg” un concert de piano manipulat amb el que no deixarà indiferent a ningú.

En els darrers anys, Tomeu Moll ha tengut gran presència dins del circuit nacional més espacialitzat, tant com solista com membre de l’ensemble Espai Sonor o el duo Alter Face. Ha actuat en nombrosos festivals i sales d’Espanya, França, Alemanya, Brasil i Xile. A més, des de l’any 2010 és professor del  Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

tomeumollOK“Scratching Goldberg és un recital de piano en què fusionam les genials Variacions BWV 988 de JS Bach i cinc obres de compositors actuals. En aquestes “variacions extra” tocam el piano de mil maneres alternatives: amb globus, gratant, fregant, produint harmònics… Integram en aquest concert experiments instrumentals del S. XXI amb el geni etern deBach.”

Teniu una doble oportunitat per veure aquest concert de piano manipulat:

Diumenge 30 de març a les 12h a Palma. És imprescindible reservar.

Dissabte 12 d’abril a les 19h a Llucmajor. És imprescindible reservar.

A més, aquests concerts formen part d’un cicle organitzar per Tomeu Moll, que començarà divendres 28 de març a les 21h amb un concert de les Variacions Goldberg BWV 988 en versió clàssica a la Sala Dante.

Anuncis

Categories:programació

Tagged as: , ,