notícies

Records particulars de Vivian Caoba sel.leccionat a la fira Litterarum

Records particulars

L’espectacle Records Particulars de Vivian Caoba, poduït especificament (i estrenat) pel I Festival domèstic Cultura a Casa, ha estat sel.leccionat a la fira d’espectacles literaris Litterarum (Móra d’Ebre).

Estem molt contents que una producció a mida de Cultura a Casa, pugui girar per dins Mallorca (Santanyí, Palma) i també en aquesta fira catalana. Ens dóna confiança en la nostra feina, i una empenta cap el II Festival Domèstic Cultura a Casa que tendrà lloc aquest setembre.

La setena edició d’aquesta fira tendrà lloc a Móra d’Ebre els propers 30 i 31 de maig i 1 de juny. Litterarum, fira d’espectacles literaris és una mostra d’espectacles creats partint de qualsevol disciplina artística que tinguin la literatura escrita originàriament en llengua catalana com a eix central.

Litterarum esdevé un autèntic punt on totes aquelles empreses i professionals de la gestió cultural, administracions, entitats, etc. podran conèixer, visualitzar, gaudir i contractar aquests espectacles per a les seues activitats i programacions culturals anuals.

Vivian Caoba - Records Particulars

Vivian Caoba – Records Particulars

Anuncis

Categories:notícies