notícies

Aquesta setmana presentam les jornades CultSurfing al sector cultural local

10151151_716437835075268_5435077867833232790_n

L’any passat Cultura a Casa va ser sel·leccionat per participar a les jornades de projectes singulars Cultsurfing, durant uns dies vàrem conéixer diferents projectes culturals dels països catalans i vàrem poder establir vincles amb diferents d’ells, com per exemple, amb les valencianes de la Cuina Furtiva (que vàren venir fa unes setmanes a Palma).

Ara, Cales Sala de l’Institut de Cultura de Barcelona, vé a presentar la segona edició d’aquestes jornades per a que els diferents projectes culturals coneguin les possibilitats de les jornades. Aquí teniu tota la informació:

Presentació de Cultsurfing 2014
7 de maig 2014 a les 18.00h
Tres. Serveis Culturals (c. Corderia, 15 baixos, 07002 Palma)
La presentació anirà a càrrec de Carles Sala (Institut de Cultura de Barcelona)

CultSurfing, la xarxa per crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans, donar-los visibilitat i millorar el seu finançament, es presentarà a Tres. Serveis Culturals el proper dia 7 de maig a les 18h a càrrec de Carles Sala, Responsable de la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, per a fer conèixer de prop la proposta als agents culturals de Mallorca.

Després de l’èxit de la primera edició amb més de 200 assistents i 120 projectes presentats a la convocatòria, CultSurfing prepara la segona edició amb l’objectiu d’augmentar la representativitat del País Valencià i les Illes i consolidar la implicació i assistència d’empreses patrocinadores i mitjans de comunicació.

CultSurfing continua articulant-se en dues branques: la creació d’un catàleg en xarxa i unes trobades professionals a Fabra i Coats el 14 i 15 d’octubre de 2014 on s’exposaran els projectes seleccionats per la comissió avaluadora. En aquestes jornades es convidarà premsa i patrocinadors i es crearan espais d’intercanvi per potenciar connexions.

www.cultsurfing.cat

IMPORTANT 

–Aquesta presentació està dirigida a tots els professionals de la cultura i en tots els àmbits (programadors, gestors culturals, museus, sales d’exposicions, artistes, companyies de teatre i dansa, grups musicals, etc.) i, en especial, als que organitzen projectes culturals singulars.

Inscripció prèvia (i més informació) al 971 718786 o tinacodina@gmail.com

Anuncis

Categories:notícies

Tagged as: