programació

Records Particulars de Vivian Caoba a Portocolom dissabte 19 de juliol

portadavivianportocolom

Després de participar a la fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre, Litterarum, l’espectacle que va estrenar Vivian Caoba durant el I Festival Domèstic Cultura a Casa arriba a Portocolom.

Del 16 al 20 de juliol es tornarà a celebrar una nova edició d’Almacén de Salazones la botiga efímera a la que hi participen diferents creatius com Sr. Ferrer, Das Kabinett, Antònia Camia o Forniture Mallorca però aquesta vegada a Portocolom.

Així podeu reservar la vostra plaça per asistir a l’espectacle de Vivian Caoba a una espectacular casa del centre de Portocolom. Abans o després de l’espectacle podreu sopar i tastar els productes de Rosemary’s Kitchen.

PORTOCOLOM / DISSABTE 19 DE JULIOL / 20H / 7€ / reserva

PORTOCOLOM / DISSABTE 19 DE JULIOL / 21H / 7€ / reserva

És imprescindible que reserveu la vostra entrada.

cropped-captura-de-pantalla-2013-12-03-a-las-11-34-09.png

La casa era de la tia, la tia materna. Els lligams amb les ties maternes són diferents als lligams amb les ties pa- ternes. I si les ties maternes eren fadrines encara més! La casa està “tal qual” la deixà la tia el dia que va morir. Durant els anys en què ella ha faltat, un pic a l’any feien dissabte per què la pols no es fes la casa seva i sobretot no fes mal bé els llibres. Els llibres! A la tia li agradaven molt els llibres, eren el seu refugi. Sobretot els llibres de poesia…..

amb l’assessorament de Caterina Alorda.

 

Categories:programació

Tagged as: , ,

2 replies »