II festival domèstic

Ens ajudes a fer possible el II Festival domèstic Cultura a Casa?

II FESTIVAL DOMÈSTIC CULTURA A CASA

Compartint experiències úniques a espais domèstics

Us presentam el II Festival domèstic Cultura a Casa que tendrà lloc del 18 al 21 de setembre de 2014 a Palma, durant quatre dies envaïrem les cases del centre de la ciutat amb propostes culturals multidisciplinars: arts visuals, música, dansa, arts escèniques i gastronomia per a tots els públics.

Cultura a casa és un projecte col·lectiu i que s’ha autofinançat des del prinicipi. Ara us demanem la vostra ajuda per poder fer realitat el II Festival domèstic Cultura a Casa, per això avui comença la campanya de 40 dies a Verkami per aconseguir gràcies a les vostres aportacions fer realitat el II Festival: un programa d’activitats culturals en espais domèstics on la proximitat és clau per viure una experiència única, el creador és a pocs metres del públic i el factor sorpresa és important fins al darrer moment ningú sap a quina casa es realitza l’activitat.

L’any passat ja vàrem tenir una proposta sorpresa: fins que va començar el concert els assistents no sabien a qui escoltarien. Enguany volem continuar amb aquesta intriga, i per això us anirem desvetllant durant els 40 dies que dura aquesta campanya els noms dels participants al Festival i les peces que presentaràn.

El repte d’organitzar el I Festival domèstic va ser una vertadera experiència, on vàrem veure complit un dels objectius del nostre projecte: augmentar la comunitat de Cultura a Casa. Aquesta edició beta del Festival va ser possible gràcies a la confiança de més de 180 mecenes que vàren aportar els 4.500 euros necessaris per fer-ho realitat a més de voluntaris, amfitrions i públic. Enguany us tornam a demanar la vostra confiança!

Aquí podeu veure un resum del I Festival domèstic Cultura a Casa:


Estau atents al verkami, a la nostra web i a les xarxes socials on a poc a poc us anirem desvetllant les propostes d’aquest segon any.

Ens ajudeu a compartir el nostre projecte entre els vostres amics, coneguts i companys? Entre tots ho aconseguirem!! Mira les recompenses que us hem preparat!!

IIFestival