II festival domèstic

Galeria a Casa: primeres confirmacions!

El dijous 18 de setembre (Nit de l’Art) s’obrirà la Galeria a Casa comissariada per Albis & Rubí que ens proposen “un festival dins el festival”:

“On és l’escenari gran? Heu vist el concert? On sou? No tenc bateria! Una altra cervesa? Qui té el programa? M’han posat la polsera massa estreta, Una foto? I venga, més música.
La Galeria a Casa d’enguany vol ser un festival dins el festival.
La música serà el fil conductor de les diverses propostes artístiques, dins el marc contextual d’un festival com a esdeveniment puntual i efímer. Es crearan experiències úniques de caire performatiu en una programació repartida en diferents escenaris i dies.
L’objectiu parteix d’una doble descontextualització: treure l’art dels espais del circuit convencional per introduir-lo dins l’espai domèstic allotjant-lo, a la vegada, en el marc d’un festival de música. Galeria a Casa oferirà art dins l’àmbit domèstic i engrescarà al col·leccionisme, a través de l’opció d’adquirir peces úniques i seriades.
I com cada any, ens sobren tíquets.”

Heu vist les recompenses relacionades amb la Galeria a Casa? Vols ser el primer en entrar-hi? O prefereixes una visita guiada per les comissàries? Ajuda’ns a fer possible el II Festival.

Avui us confirmam dos dels artistes participants a la Galeria a Casa: Lluís Juncosa i Bàrbara Alca

Lluís Juncosa (Palma, 1959) ens connecta a un univers surreal, a través de la seva obra, que neda entra el surrealisme pop dels anys 80, les avantguardes i la il·lustració contemporània. Juncosa crea un repertori iconogràfic propi en el qual entreteixeix les influències del Taller Llunàtic amb el còmic underground en la concepció de composicions de lectura oberta i suggeridora.
germanes hensel mini_lluisjuncosa
Bàrbara Alca (Palma, 1990) és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Els seus dibuixos mostren una quotidianitat acolorida i irònica, a mig camí entre el conceptualisme i la cultura post-pop. La bellesa dels cossos lletjos, els animals i els personatges, la majoria femenins, s’apropen a allò grotesc i comparteixen trets, immediats i àcids. Al seu imaginari hi trobam des d’icones de la música i de l’art fins elements trivials.
Bàrbara Alca

1 reply »