II festival domèstic

Aquest dijous… tots a Can Pep festa amb DJ Rosemary, Pep Lemon i Cultura a Casa

En plena campanya de Verkami, Cultura a Casa i Pep Lemon sumen esforços i et conviden a la festa per celebrar que la unió fa la força. Serà aquest dijous 31 de juliol a partir de les 20:30h

En un dels espais amb més encant de Palma (Al passatge de Sant Feliu 17) i amb la música de la nostra estimada DJ Rosemary et convidam a participar i a conéixer els nostres projectes.
No hi faltaran la Pep Lemon, Pep Ginet i Estrella Damm.

Vine a conéixer els nostres projectes, a passar una bona estona i a brindar per què hi ha una altre manera de fer les coses.

T’ho perdràs?

festa_vertical

 

Coneixes Pep Lemon? És un refresc fet a Mallorca que es posiciona com a referent local, sostenible, saludable i reivindicatiu.

Fan llimonada , natural, àcida, Km 0 i amb responsabilitat social.

La idea és tan senzilla que arriba a ser sofisticada:

1. Agafam llimones de Mallorca, les de rebuig o les que es queden sense recollir (ironies de la vida: a Mallorca importam bona part de les llimones que consumim).
2. Les exprimim amb ajuda de gent amb discapacitat
3. Utilitzam l’última embotelladora de vidre independent de les Illes Miracle! Existeix vida fora del turisme).
4. Venem a bars i petits comerços que es senten identificats amb el producte.
5. I dedicam el 5% de la producció a la cultura! (que també necessita una empempta!). Senzill! No?
Després de l’èxit aconseguit amb Pep Lemon són a Verkami cercant finançament per a treure la Pep Cola, una alternativa real i local a la Coca-Cola. Menys dolça, més natural i produïda amb els mateixos valors de Pep Lemon. Els ajudam?