II festival domèstic

Primeres confirmacions del II Festival domèstic Cultura a Casa

Falta poc més d’un mes per a que comenci el II Festival domèstic Cultura a Casa, i només una setmana per a que acabi la campanya de verkami,  i ha arribat l’hora d’anar devetllant alguns dels secrets que haviem estat guardant, fa uns dies us vàrem anunciar els primers artistes participants a la Galeria a Casa, i avui toca fer el mateix amb els del Festival, començarem anunciant-vos dues de les propostes musicals.

Pablo Und Destruktion

387064_337558282998738_550919351_n

Han dit d’ell que dibuixa una marxa militar fúnebre amb olor a banda sonora de Quentin Tarantino, que podria ser un hipotètic creuament entre Nacho Vegas i Gasenuevo o que tot i tenir un estil propi, mentre l’escoltes et poden venir al cap els següents noms: Bad Seeds, Sonic Youth, Los Planetas, Tarántula…

L’any passat ja va visitar Cultura a Casa per presentar el seu primer disc Animal con parachoques (2012), ara torna a Cultura a Casa amb nou disc Sangrín que sona així:

 

A la seva web podeu llegir algunes ressenyes dels seus discs, com per exemple aquesta publicada a la Luna de Metrópoli (El Mundo)

 

Animal con parachoques (2012), el debut de este heterodoxo músico astur, ya apuntaba muchas cosas que ahora estallan como la pólvora en su segundo largo. En Limonov, desde Asturias al infierno, fantasea con un túnel que conecte su tierra con la Rusia bolchevique pero, en realidad, ese pasadizo subterráneo tiene salidas al Berlín de Nick Cave & The Bad Seeds, a los poetas malditos de la España negra y a una superficie de hierba mojada y residuos de fábricas desmanteladas. El exhibicionismo emocional extremo y el concepto de vanguardia del primer disco se transforma ahora en un concepto de banda de rock oscuro y en él vierte reflexiones tan personales como viscerales. Por momentos, como en la valiente y lúcida Pierde los dientes España, podría ser la némesis de Víctor Manuel poseída por unos Einstürzende Neubauten con abuelos mineros. Podría pero, en realidad, es mucho mejor.  David Saavedra

 

Cabeza

Cabeza és la banda formada per David Stephens a la guitarra, Sergio de Pablo a la bateria i Maria Antonia Medina.

Hem convidat a n’aquest grup de recent creació per que volem que pogueu escoltar la veu de Toña Medina, al I Festival domèstic hi va participar com a Abigail y la Cosa del Pantano, però una afonia de darrer moment va fer que no poguessim escoltar la seva veu.

Cabeza sona així:

 

Ens ajudau a fer possible el II Festival domèstic?

 

1 reply »