II festival domèstic

Papa Topo i Fee Reega participaran al II Festival Domèstic

A poc a poc es van desvetllant tots els misteris del II Festival Domèstic de Cultura a Casa, en 5 dies acaba la campanya de micro-mecenatge a la plataforma Verkami amb la que es finança aquest festival i avui us avançam dos artistes més que hi participaran. Encara queden algunes sorpreses…

PAPA TOPO + FORNET DE LA SOCA

Foto: Toni Amaya

Foto: Toni Amaya

 

PAPA TOPO, grup mallorquí liderat per Adrià Arbona, es va convertir en un dels grups més cercats a internet, gràcies al poder de les xarxes el seu single de debut “Oso panda” no va durar ni una setmana en les tendes (500 còpies)

Fabriquen melodies a mig camí entre la urgència de Helen Love, la immediatesa de La casa azul o la senzillesa de Regaliz. “Sangre En Los Zapatos (Mi Amor)”, és el primer treball amb la seva formació actual.

Al II Festival domèstic presentaran un espectacle hibrid on es mesclarà música i menjar amb la participació de Tomeu Arbona, pare d’Adrià Arbona i propietari del Fornet de la Soca de Palma.


 

FEE REEGA

 FeeReega_culturaacasa3

Fee Reega és una cantautora alemanya que va començar la seva carrera a Berlín i poc després es traslladà a Espanya. Acaba de publicar el seu darrer treball “Raptora” que ve a presentar a Mallorca.

Va donar nom al gènera “Problem Folk” i col·labora sovint amb artistes de folk problemàtic i psicodèlic de l’escena artística de Berlin i Madrid. Ha compartit escenari amb Russian Red, Remate, Bart Davenport, Jeremy Jay, The Great Park, MKute Swimmer, Birdengine, Josephine Foster i molts altres.

En altres ocasions bhem tengut el plaer d’escoltar a Cultura a Casa a Fee Reega, ara torna per presentar el seu nou disc: La Raptora, que sona així.

Així, per ara el cartell del II Festival domèstic està format per Papa Topo, Fornet de la Soca, Pablo Und Drestuktion, Cabeza, Fee Reega, Lluís Juncosa i Bàrbara Alca… encara ens queden sorpreses per anunciar-vos.

1 reply »