II festival domèstic

Belle Alzamora, Tià Urrea, Don Simon y telefunken i Javi Cadavieco tanquen el cartell del II Festival domèstic

El II Festival domèstic Cultura a Casa tendrà lloc del 18 al 21 de setembre a Palma, i és una realitat gràcies als mecenes que vàren fer possible arribar a l’objectiu del Verkami i als patrocinadors que confien en nosaltres. Ara, estam cercant voluntaris que ens ajudin durant els dies que dura el Festival, anima’t!

En breu, publicarem els horaris de totes les activitats i posarem a la venda les entrades per a que pogueu assistir a les diferents propostes.

Avui us fem les darreres confirmacions dels artistes que participaran al II Festival:

Tià Urrea i Javi Cadavieco participaran a la Galeria a Casa, comissariada per Albis & Rubí.

TIÀ URREA

tià_urrea

L’ull de Tià Urrea (Algaida, 1982) va més enllà d’enregistrar un instant, trasllada al paper una realitat inquietant i particular. Un infra món de sons extrems i de personatges obscurs, una evidència dominada pel punk i el hardcore. Les seves fotografies retronen en el cap de l’espectador mitjançant un diàleg silenciós. És capaç però de botar d’allò industrial a la docilitat de la fotografia de natura. Pera Galeria a Casa presenta un site-specific a mig camí entre la instal·lació i l’escultura sonora.

JAVI CADAVIECO

minimaltv

Javi Cadavieco (Palma,1978) treballa amb la imatge a través de diferents àmbits de la creació audiovisual, tot i haver-se format com a fotògraf. Les seves peces vídeogràfiques es situen entre la instal·lació, l’escultura i el vídeoart. Minimal TV és el seu alter ego pel que fa a la creació d’atmosferes amb vídeo art en temps real, sincronitzada amb la música de djs i creadors internacionals com Richie Hawtin, Dave Clarke o Carl Cox amb els quals ha treballat com a VJ.

DON SIMON Y TELEFUNKEN

3209829574_174db184c5

És la nostra proposta familiar, el seu estil nexi de la unió dels sons més estranys de la música experimental amb les alegres melodies dels programes Disney dels dissabtes matí. Fantàstics accidents en forma de bugui bugui per a robots oxidats, mambos bombes, calipsos per el apocalipsi i rockanrols sonàmbuls.

Entre els seus instruments es troben els típics d’un grup de rock així com objectes sonors trets de qualsevol botiga de juguetes o d’un continador de davant de casa.

BELLE ALZAMORA

IMG_20140902_174844

Creadora i artista escènica, treballa des de 1995 en la dansa, teatre, circ i arts visuals treballant amb el diàleg entre el seu cos i l’espai. Actualment viu a Madrid i funda la seva pròpia companyia “Belle Alzamora and Cía.” amb la participarà al II Festival domèstic Cultura a Casa.La seva filosofia artística està encaminada a habitar corporalment l’espai, creant una narrativa que transformi els espais.

Ha actuat a ciutats com Palma, Barcelona, Avignon, Londres, Mendoza, Lisboa o Madrid.