programació

Leslie Helpert + Els Emmentals en concert divendres 5 de setembre 20:30

lesliehelpert+emmentals

En dues setmanes comença el II Festival domèstic Cultura a Casa, però abans volem obrir boca amb un concert molt especial on juntam a la cantant americana Leslie Helpert i al grup de groovie jazz local Els Emmentals.

El lloc que hem triat per aquest concert us sorpendrà… només us podem explicar que el punt de trobada serà prop de la Plaça d’Espanya.

Eventbrite - Concert Leslie Helpert + Els Emmentals

HELPERT_SOLO_GUITAR

Leslie Helpert començarà amb uns temes propis dels seus darrers discs per continuar amb una sel·lecció dels temes que toquen Els Emmentals acompanyats de la veu de Leslie Helpert, que improvitzarà utilitzant la modalitat de “scat” que consisteix en utilitzar paraules i sílabes sense sentit convertint la veu en un instrument musical més.

Leslie Helpert és una artista americana multifacètica educada a la prestigiosa escola de música de Berklee. Guitarrista, compositora, lletrista i professora entre algunes de les seves activitats ha realitzat acutacions a prop de 300 llocs al voltant del món, passant per El Lino Ventura Theater a Niça, el Primavera Sound a Barcleona, el club Yoshi de San Francisco o el CBGC de Nova Yotk.

Ha enregistrat sis discos per a diferents segells, deixant les seves composicions i veu a la Motown, Universal i el Sundance featured Films i escrit les lletres de més de 1.000 cançons.

945726_10201484581426738_441581122_n

Els Emmentals són una formació variable que practica el groovie JAZZ, un estil dins del gènere del jazz amb gran empenta en els 60 i 70, que pretenia contagiar el nostre estat d’ànim de manera positiva, expressant amb el moviment d’alguna o totes les parts de nostre cos.

Temes de Miles Davis, Horace Silver, Dizzie Gillespie, Grant Green, Freddie Hubbard i Herbie Hancock entre altres, componen el seu eclèctic repertori.

Eventbrite - Concert Leslie Helpert + Els Emmentals

Concert presentació Festival Cultura a casa from Veintiocho Motivos on Vimeo.

Categories:programació