CULTURA A CASA

Cultura a casa és una associació cultural sense ànim de lucre que vol compartir esdeveniments culturals a un espai domèstic per viure una experiència única i propera. Creant micro-espais culturals a cases particulars, aconseguim compartir amb amics el plaer de la cultura.

La teva participació és part essencial del projecte. Volem un públic actiu i participatiu. T’oferim la possibilitat de passar de ser espectador a ser programador. Si vols participar a Cultura a Casa pots fer-ho de dues maneres, com convidat o com amfitrió.Convidat

Ser convidat significa que t’uneixes a Cultura a Casa, anant a casa d’algú a gaudir d’un esdeveniment cultural. Per ser convidat, t’has de posar en contacte amb nosaltres , reservant les places que vols per l’esdeveniment que hagis triat. Ser convidat és part important del projecte. És imprescindible reservar per poder assistir-hi.

No oblidis que estàs convidat a casa d’algú, tracta de divertir-te, disfrutar i ajudar amb tot el que puguis. Segur que el teu amfitrió t’ho agrairà.

Amfitrió

Participar com Amfitrió significa que estàs disposat a desenvolupar a casa teva algún contingut de caràcter cultural. Significa també que estàs interessant en el projecte i en respectar el seu esperit. Per a ser amfitrió et demanarem que emplenis el formulari i et posis en contacte amb nosaltres, que et farem una visita i t’ajudarem en tot allò que necessitis. Pots fer l’activitat qualsevol dia, oberta al públic, o només pels teus amics. Participar com anfitrió és molt simple, si necessites més informació contacta’ns.


concert_intim_Bosque_Adentro