Com funciona Cultura a Casa?Com puc conéixer la programació de Cultura a Casa?

Pots consultar la nostra programació a la nostra web, facebook i twitter.

També et pots subscriure al nostre newsletter, així rebràs la informació al teu correu.

Com puc assistir a un esdeveniment de Cultura a Casa?

És molt fàcil: ens has d’enviar un correu electrònic a culturaacasa@gmail.com dient-nos a quina activitat vols assistir amb el nombre de persones que sereu i et confirmarem la teva plaça, uns dies abans del concert t’enviarem les instruccions de com arribar. L’adreça de la casa es manté en secret fins al final.

Perquè és necessària la reserva prèvia?

Al organitzar esdeveniments a cases particulars, l’espai és molt limitat i hem de saber amb antelació quanta gent hi assistirà, per això, si per un imprevist no pots assisitir-hi, avisa’ns  i així algú que estigui en llista d’espera podrà venir.

Vull acollir un esdeveniment cultural a casa meva, com ho faig?

Participar com Amfitrió significa que estàs disposat a desenvolupar a casa teva algún contingut de caràcter cultural. Significa també que estàs interessant en el projecte i en respectar el seu esperit. Per a ser amfitrió et demanarem que emplenis el formulari i et posis en contacte amb nosaltres, que et farem una visita i t’ajudarem en tot allò que necessitis.

Convidat

Ser convidat significa que t’uneixes a Cultura a Casa, anant a casa d’algú a gaudir d’un esdeveniment cultural. Per ser convidat, t’has de posar en contacte amb nosaltres , reservant les places que vols per l’esdeveniment que hagis triat. Ser convidat és part important del projecte. És imprescindible reservar per poder assistir-hi.

No oblidis que estàs convidat a casa d’algú, tracta de divertir-te, disfrutar i ajudar amb tot el que puguis. Segur que el teu amfitrió t’ho agrairà.

Amfitrió

Participar com Amfitrió significa que estàs disposat a desenvolupar a casa teva algún contingut de caràcter cultural. Significa també que estàs interessant en el projecte i en respectar el seu esperit. Per a ser amfitrió et demanarem que emplenis el formulari i et posis en contacte amb nosaltres, que et farem una visita i t’ajudarem en tot allò que necessitis. Pots fer l’activitat qualsevol dia, oberta al públic, o només pels teus amics. Participar com anfitrió és molt simple, si necessites més informació contacta’ns.

Nathaniel_Robin_Mann_i_Sef