Novembre 2012

Arriba la tardor!

Aquí teniu la programació de novembre de Cultura a Casa :
Preparau-vos perquè voldreu sortir de casa i participar de Cultura a Casa, tenim un mes de novembre ple de propostes: començarem amb un clàssic el #secretbrunch, el diumenge 11 de novembre.
També tendrem un teatre íntim molt especial amb els al.lots de TrampaTeatre que no us voldreu perdre, l’actuació dins el 33 Encontre Internacional de Compositors de Johanna Greulich i un taller de Teixir sense agulles que de ben segur us treurà el fred de damunt!

A continuació teniu més informació:

El Secret Brunch de dia 11 de novembre.

Enguany es cel.lebra el XXXIII Encontre Internacional de Compositors, una trobada anual de Música Clàssica Contemporània amb propostes ben interessants. Enguany, l’organització ha volgut experimentar nous espais, i per això una actuació del festival es farà a la sala d’una casa. La soprano Johanna Greulich actuarà el diumenge 18 de novembre.

Coneixeu  TrampaTeatre ? Tant si els coneixeu, com si no, no us podeu perdre la seva proposta: Mi espacio habitado, una casa, 8 actors, propostes del públic i una obra de teatre improvitzada per uns pocs espectadors.

 

Vols apendre a fer-te una bufanda sense utilitzar agulles? Anima’t a apuntar-te a aquest taller.