Setembre 2012

Sef

Sef arriba des de Madrid, per donar un concert íntim amb mini-intruments divendres 21 de setembre 22h. Aquesta activitat és al centre de Palma.

Sef siente fascinación por los instrumentos pequeños y la intimidad. Su dulce voz se complementa con ukulele y  piano de juguete, involucrando a menudo al público en coros espontáneos. Compagina su proyecto en solitario con el quinteto ELM y la orquesta de improvisadores FOCO. Como Sef, fue seleccionado finalista por Matthew Herbert en Greenspace 2005 y giró por Europa junto a Dorian Wood (EEUU) y Nathaniel Robin Mann (Reino Unido) como el rotundo trío The Beards and Tongues Tour el pasado verano. Con su particular predilección por los espacios inusuales, ha cantado en antiguos gimnasios, teatros, bosques y peluquerías. Sef es el alias musical de Christian Fernández Mirón, comisario y educador afincado en Madrid. 

COM?

És imprescindible reservar. Envia’ns un correu electrònic a culturaacasa@gmail.com amb el teu nom, nombre de places i et contestarem amb la confirmació. Un dia abans del concert, rebràs al teu correu l’adreça exacta on es celebrarà el concert. T’avançam que aquest concert serà al centre de Palma.

Al ser una casa, l’espai és limitat, per això necessitam saber amb antelació el nombre de persones que vindràn amb tu. Si per un imprevist no pots assistir-hi és important que ens ho comuniquis amb antelació, ja que la teva plaça la pot utilitzar algú que estigui en llista d’espera.

Per col.laborar amb les despeses del concert, aconsellam un donatiu mínim de 5 euros, i com a agraïment vos convidarem a una cervesa.

Aquí trobaràs el flyer del concert.

Per animar-vos a venir vos deixam aquest video de Sef a l’escola escandinava de Madrid.

Howling for Rigodon from yeltser on Vimeo.