Galeria a Casa

portada_galeriaacasa_ok

Galeria a Casa, comissariat per Tolo Cañellas, s ́enmarca dins el I fesival Cultura a Casa i consisteix en traslladar per uns dies una galeria comercial a un espai domèstic, on, a més a més, els propis artistes faran el paper de galeristes i ens oferiran obres fetes especialment per l ́ocasió a un preu no superior a 50 euros, donant la oportunitat a la gent de convertir-se en col·leccionistes ja que existeix un col·leccionisme més enllà de les grans galeries.

La inteció final és acostar l ́art a les persones que hi són alienes, obrint-los una porta i intentar generar un interès.

La inaguració de la Galeria a Casa, es durà a terme el dijous 19 de setembre ja que s’organitza a Palma, la Nit de l’Art. Esdeveniment cada vegada més consolidat on museus, galeries i altres centres culturals obrin les seves portes fins a mitja nit i aprofiten per mostrar noves exposicions.

La Galeria a Casa, estarà oberta dijous 19 de 19h a 00h , divendres 20 de 11h a 14h i de 17h a 21h i dissabte 21 de 11h a 14h (A les 13h hi haurà un vermut).

Segueix l’esdeveniment del facebook, on podràs en primicia alguna de les obres que han preparat els artistes per a la Galeria a Casa. L’adreça és Carrer Can Troncoso 3, 1er 1a. Palma

Els artistes que hem convidat a participar-hi, i dels que trobareu obra són:

Equipo Aaahhh!!!

Parella artística formada per Ana Cabello i Albert Pinya. Junts realitzen obres al 50% cada un del seu estil, on el resultat final és un hibrid especial. Faran un site specific al bany de la casa, a més a més ens oferiràn tota una sèrie d´obres que van des de fanzines fins a galetes artístiques.

RUBENIMICHI

Trio d’artistes que treballen a 6 mans, interessats en la pintura i tot tipus de tècniques de gravat. Ens proposen un joc en el que el públic tria diferents mini-planxes per fer un gravat únic i personalitzat.

A més, també faran un cartell especial per el Festival, que podràs aconseguir si ets mecenes, mitjançant el verkami que tenim preparat.

NAUZET MAYOR

Canari afincat a l’illa, la seva linia de treball es centra en la representació escultòrica i el dibuix realitzats en ceràmica de models de conducta contemporanea i de éssers oní- rics i fantàstics. La seva proposta es manté en secret, però te a veure amb la manipulació genètica, la clonació i els productes transgènics.

BARTOMEU SASTRE

Artista conceptual afincat a Palma que treballa al límits de lo tangible i lo intangible. Els seus treballs ens convidan a reflexionar i en aquest cas l ́hem convidat a que reflexioni sobre la seva obra duent-la al terreny de la tangibilitat.

ANA CABELLO

La seva feina es centra en la il·lustració i el dibuix en petit i mitjà format, duent-lo en ocasions, al terreny de la instal·lació. Darrerament està molt obsesionada amb els concursos de bellesa infantil i tot el que els en revolta. A veure amb qué ens sorprendrà.

anacabello

JULIÀ PANADÉS

“Tot és energia”. La seva obra gira entorn a temes metafísics i existencials on la espiritualitat i la identitat apareixen constantment. Collage, il·lustració, fotografia i escultura són les tècniques que empra. Ens mostrarà part dels seus primers treballs i alguna novetat feta per a l’ocasió.

ANDRÉS SENRA

Artista multidisciplinar, la seva feina oscila entre els temes d’identitat de genere i la crítica social. Darrerament s’ha centrat molt en l’espai públic que utilitza per dur a terme feines de guerrilla amb un component reivindicatiu. Ha estat sel·leccionat per participar a Betart Calvià el proper mes d’octubre. Per a Galeria a Casa ens ha preparat una sel·lecció de dibuixos originals per ser reproduits xerogràficament.

3 replies »