Programació

Aquí teniu la programació del I Festival domèstic Cultura a Casa des de divendres 27 al diumenge 29 de setembre. Recordau que també hem programat la Galeria a Casa del 19 al 21 de setembre, i les activitats paralel·les.

-Cada espectacle té una durada aproximada de 30’ i hem programat 2 torns per cada proposta.

-L’aportació és de 7€  per espectacle, també hi ha un PACK3 (per 3 propostes diferents) per 18€  i  PACK8 per 50. Les entrades s’han de comprar anticipadament. Queden algunes entrades, les podeu comprar divendres 27 de 10h a 14h i de 17h a 20h.

a Tres. Serveis Culturals (Carrer Corderia 15 de Palma)

 I als punts de trobada a partir de mitja hora abans de l’espectacle. Us hi esperam

-És necessària màxima puntualitat. Heu d’ésser al punt de trobada 15’ abans de l’espectacle. Des d’allà tots junts ens dirigirem a la casa que acollirà l’activitat.

Aquí teniu la programació!

portada_sorpresa

Et convidam a que assumeixis un risc: assistir a un concert que donarà un artista sorpresa. Ningú sabrà de qui es tracta fins que comenci la seva actuació. T’animes a passar una estona d’intriga amb nosaltres?

DIVENDRES 27 / 20H / 21H

 *Punt  de  trobada:  Bar  Flexas  (Carrer  Llotgeta  12)

portada_bienvenido

‘Bienvenido a casa’ ens convida a lo nou, a la improvització, partint de la base de les fases de la mudança. Aquest moviment de plaques tectòniques vitals inspira al seu protagonista que viatja des de la memòria de l’antic període i espai vital fins a la decoració exhaustiva i minuciosa que donarà sentit a la nova casa. El treball de cos, moviment i presència està regit per la manera d’adaptar-se a un espai desconegut, pel diàleg entre l’espai i un mateix, per les pertinences o tresors que ens acompanyen, pel que deixam enrere, per deixar-se abraçar per primera vegada i sentir una nova carícia…

DISSABTE 28 / 12H / 13H 

*Punt  de  trobada:  “Cafè  Botiga  es  Pes  de  sa  Palla”   (Plaça  del  Pes  de  la  Palla)


portada_abigailok

Abigail y la Cosa del Pantano és un grup de música que es mou entre el performàtic i el so lo-fi. Inspirats per l’estètica del còmic i les pel·lícules de sèrie B, les seves cançons s’esforcen per crear una cosmogonia pròpia on hi hagi espai per a perso- natges extravagants, sèries de l’espai exterior o paisatges lisèrgics.

El primer concert està pensat per un públic familiar i el segon per un públic general.

DISSABTE 28 / 12H / PÚBLIC FAMILIAR

DISSABTE 28 / 13h / PÚBLIC GENERAL

*Punt  de  trobada:  “Cafè  Botiga  es  Pes  de  sa  Palla”   (Plaça  del  Pes  de  la  Palla

portada_sef

Sef és l’àlies musical de Christian Fernández Mirón, artista i educador fascinat amb els concerts acústics i la noció d’intimitat col·lectiva. Va donar el seu primer concert a Palma fa precisament un any amb l’inici de Cultura a Casa, i per a celebrar el retrobament presentam un repertori especial amb piano, a un espai insòlit i desvetllant cançons inèdites. També és membre de la banda de pop ELM i l’orquestra de improvització Foco, el seu projecte en solitari fou seleccionat per Matthew Herbert per a Greenspace 2005. Des de llavora ha cantat a sales de concert, antics gimnasos, teatres, boscos, terrats i perruqueries de Madrid, Montpellier, Londres, Paris i Nova York. Aviat publicarà el seu primer conjunt.


DISSABTE 28 / 18H / 19:30H 

*Punt  de  trobada:  Bar  Flexas  (Carrer  Llotgeta  12)

portada_vivian

La casa era de la tia, la tia materna. Els lligams amb les ties maternes són diferents als lligams amb les ties pa- ternes. I si les ties maternes eren fadrines encara més! La casa està “tal qual” la deixà la tia el dia que va morir. Durant els anys en què ella ha faltat, un pic a l’any feien dissabte per què la

pols no es fes la casa seva i sobretot no fes mal bé els llibres. Els llibres! A la tia li agradaven molt els llibres, eren el seu refugi. Sobretot els llibres de poesia…..

amb l’assessorament de Caterina Alorda.

DISSABTE 28 / 19:30H / 20:30H /

 *Punt  de  trobada:  Bar  Flexas  (Carrer  Llotgeta  12)

portada_wildhoney

Wild Honey és la sublimació dels aproximademente 725 bandes i projectes en els quals Guillermo Farré ha participat en els últims temps. Amb el nom de Wild Honey i com a compositor, cantant i multi-instrumentista ha publicat dos Ep’s, un àl- bum i un 7”. Big Flash és el seu darrer disc, un disc ple de cançons pop, amb rotundes melodies i deliciosos arranjaments. Pots escoltar ressons de los Mutantes, The Beach Boys ( Wild Honey pren el nom d’una de les seves cançons), Todd Rundgren, Broadcast, Ennio Morricone, The Millenium, Bill Fay o The Zombies, o potser no et soni a gens d’ells perquè Wild Honey ha arribat a tenir un so propi.

DISSABTE 28 / 20:30H / 21:30H /

 *Punt  de  trobada:  Bar  Flexas  (Carrer  Llotgeta  12)

portada_casatomada

CASA TOMADA (intervenció sonora) és un projecte d’art sonor en contextos domèstics, en el qual explorarem la presència dels sons quotidians com alguna cosa extraordinària, situant-los en una experiència d’escolta col·lectiva i resignificant-los dins d’una dramatúrgia sonora diferent i adaptada a cada lloc.

No es tracta, doncs, de prendre la casa, sinó d’escoltar (escoltar pensant/ escoltar sentint) els sons que en ella ja habiten. Sons que l’ havien envaït (totes les cases, la casa) fa molt temps.

DIUMENGE 29 / 12:30H / 13:30H 

*Punt  de  trobada:  Tres.  Serveis  Culturals   (Carrer  Corderia  15)

portada_jansky

JANSKY és un duet d’electrovèrsia transmediterrània format pel músic i productor Jaume Reus i la poeta Laia Martinez i Lopez. El grup va néixer el 2011 amb la in- tenció d’aportar una mica de llum poètica i d’esperit orgànic a les pistes de ball. En- guany han presentat el seu primer llarg, Un big bang a la gibrella (Primeros Pasitos), en festivals com el Sónar Barcelona o el Kregi Sztuki de Polònia. En directe, en Jaume juga amb bases i sintetitzadors que ha creat i composat prèviament, mentre s’estableix un diàleg entre la seva flauta travessera i els encanteris de veu de na Laia.


DIUMENGE 29 / 19:30H / 20:30H 

*Punt  de  trobada:  Tres.  Serveis  Culturals   (Carrer  Corderia  15)

2 replies »