I festival domèstic

Després de gairebé un any programant activitats culturals a espais domèstics ens hem adonat que el públic reclama projectes culturals que suposin vertaderes experiències. Per això plantejam pel mes de setembre de 2013 (just farà un any que varem començar la primera activitat) un festival que va més enllà de la programació habitual i vol invadir els espais domèstics del centre de Palma durant dos caps de setmana. Us demanam la vostra ajuda per 

El que presentam són 10 dies d’activitats amb 8 propostes escèniques, una Galeria a Casa i una sèrie d’activitats paral·leles.

La reflexió sobre els espais no convencionals per la cultura també ens interessa i per això convidarem a comissaris, crítics i altres agents culturals que hagin realitzat projectes culturals a espais no convencionals a compartir la seva experiència en format de debat al Sofa Club, com a curs a #espaideformacio3 o amb algun taller amb els participants al festival.

GALERIA A CASA

Galeria a Casa, comissariat per Tolo Cañellas, s ́enmarca dins el fesival Cultura a Casa i consisteix en traslladar per uns dies una galeria comercial a un espai domèstic, la inteció final és acostar l ́art a les persones que hi són alienes, obrint-los una porta i intentar generar un interès.

Els  artistes participants són: Equipo Ahhhhh!! , Rubenimichi, Nauzet Mayor, Bartomeu Sastre, Ana Cabello, Julià Panadés i Andrés Senra.

PROPOSTES ESCÈNIQUES

Durant el segon cap de setmana del festival centrarem la programació amb les propostes de música, dansa i arts escèniques.

A més de les 6 propostes que teniu a continuació: Jansky, Abigail y la cosa del pantano, Wild Honey,  Roberto Martínez, Vivian Caoba, Fran MM Cabeza de Vaca hi haurà 2 artistes més, convidats que es mantindràn en secret fins poc abans de que comenci el festival.

Per poder fer possible aquest festival necessitam la vostra ajuda, hem iniciat una campanya a Verkami,

Cultura a Casa sempre s’ha autofinançat mitjançant les aportacions del socis, i amb aquest esperit volem finançar totes aquestes activitats.

Hem preparat una desena de recompensa, depenent de l’aportació que es faci, que va des de 5 euros a 390 euros, amb els que un dels concerts del I Festival domèstic Cultura a Casa podrà dur el teu nom.

Hem intentat que les recompenses siguin vertaderes experiències, així els mecenes que ens ajudin a que el festival sigui possible, podràn gaudir d’un picnic amb els artistes convidats, de llocs preferents a tots els concerts, ser els primers a poder entrar a la Galeria a Casa en una visita guiada pel Comissari, o assistir a la festa de cloenda on segur que ens ho passarem d’allò més bé.

posterA3

4 replies »