II festival domèstic

Margarito de la Guetto i Marta Pujades a la Galeria a Casa

Avui descobrim el nom de dos artistes més que es sumen a Lluís Juncosa i a Bàrbara Alca,ells són Margarito dela Guetto i Marta Pujades, participants a la Galeria a Casa. Però encara ens queden moltes sorpreses!!

MARGARITO DELA GUETTO

Margarito dela Guetto (Palma, 1981) viu a Barcelona. Ve del món del graffiti i del fanzine handmade. Adora el format de la fotografia instantània, que trasllada als diferents àmbits de la cultura urbana que li interessen o bé, li són propers, per a captar imatges espontànies de tot allò que li agrada compartir. Ha participat en diferents campanyes de firmes de moda i ha guanyat per votació popular el premi InstantLab a Impossible Project.

margarito2

MARTA PUJADES


Marta Pujades (Palma, 1990) és fotògrafa però també ha duit a terme projectes de videocreació. Amb una especial sensibilitat per a dibuixar i extreure diferents estrats d’allò que fotografia, estructura la seva feina en projectes que delimita i que construeix sobre una base discursiva sòlida, en la qual inclou el llenguatge narratiu de les històries i els mites.

marta

Heu vist les recompenses relacionades amb la Galeria a Casa? Vols ser el primer en entrar-hi? O prefereixes una visita guiada per les comissàries? Ajuda’ns a fer possible el II Festival.

Magda Albis i Pilar Rubí, periodistes culturals i comissàries independents són les comissàries de la Galeria a Casa que obriarà les seves portes el dijous 18 de setembre, coincidint amb la Nit de l’Art. Entre d’altres projectes han  desenvolupat projectes expositius com l’exposició col·lectiva I Aniversari 40putes.com a la Sala Pelaires (Palma), projecte-concurs de comissariat d’intervencions urbanes Betart (2013, 2014 Calvià) o Héroes de Javier Garló a la galeria SKL (Palma).

A la Galeria a Casa del II Festival Domèstic Albis & Rubí ens plantejen un “festival dins el festival” on la música serà el fil conductor de les diverses propostes artístiques. Es crearan experiències úniques de caire performatiu en una programació repartida en diferents escenaris i dies; partint d’una doble descontextualització: treure l’art dels espais del circuit convencional per introduir-lo dins l’espai domèstic allotjant-lo, a la vegada, en el marc d’un festival de música.

1 replies »