Uncategorized

Cultura a Casa tanca projecte i està nominada als Premis Ara Balears

Cultura a Casa tancarà projecte el mes de setembre.

Cultura a Casa ha estat un projecte del que hem gaudit moltíssim durant els dos anys que ha durat. Públic, equip organitzador, amfitrions, amics patrocinadors i voluntaris han estat l’extens equip humà que ha fet possible més de 60 activitats culturals a espais domèstics. Amb aquest correu us volem agrair a tots vosaltres la vostra confiança i l’entusiasme que heu demostrat des del primer dia.

Després de molt pensar, analitzar i compartir amb algunes de les persones més implicades, hem decidit que es moment de tancar el projecte, no sense abans celebrar-ho el mes de setembre amb tots vosaltres.

Tancam Cultura a Casa amb la satisfacció de que tothom pot ser amfitrió i seguir la idea inicial del projecte de manera autònoma. Per això tendran l’ajuda de la plataforma Myplayz amb la que hem col·laborat i que pensam que serà la eina perfecta per seguir amb l’esperit de Cultura a Casa.

I per acabar, us volem contar que ens han nominat als premis Ara Balears per la nostra tasca i el reconeixement a tots vosaltres que heu format part de Cultura a Casa.

Si pensau que aquesta pot ser la millor manera de tancar una etapa, podeu votar aquí, els tres projectes amb més vots passaran a ser els finalistes.

Captura de pantalla 2015-06-27 a las 15.41.57

Categories:Uncategorized