II festival domèstic

Raons per ser mecenes: formar part d’una comunitat

Seguim donant-vos raons per ser mecenes del II Festival domèstic Cultura a Casa: formar part d’una comunitat.

Cultura a casa es presenta com un projecte comunitari, participatiu i de proximitat. En el que un dels nostres objectius és crear una comunitat al voltant d’aquest projecte.

11

AMICS DESCONEGUTS

Un grup d’amics, que fins fa uns minuts eren uns simples desconeguts esperen xerrant que algú els vagi a cercar i els acompanyi a la casa on viuràn una experiència única. Aquest és un dels moments que més ens agraden: els nervis de l’espera, l’emoció de no saber on aniràs…  Més endavant, alguns tornaran a coincidir en una altra proposta, es retrobaràn i fins i tot es seuran junts.

AMFITRIONS

Els amfitrions són una de les peces clau d’aquesta comunitat, decideixen obrir casa seva per unes hores a un artista i a un grup de desconeguts que ocuparan el seu sofà durant una estona. La generositat de tots els amfitrions que ens acullen mai deixa de sorprendre’ns. Alguns han acompanyat als artistes a l’aeroport, ens han preparat sopar o fins i tot han acollit als artistes dormint a casa seva.

4

VOLUNTARIS

Un projecte petit, que neix obrint casa nostra perquè uns amics gaudeixin d’un concert, poc a poc va creixent fins arribar a organitzar dos Festivals domèstics on l’ajuda dels voluntaris ha estat essencial. Gràcies a ells i a elles ha pogut créixer Cultura a Casa. Des del que ens ajuda a gaurdar les cadires, els que fan fotos i vídeos perquè recordem el que hem viscut, els que ens ajuden a dur-vos del punt de trobada a la casa, i a tots els que us oferiu de manera desinteressada per ajudar a tirar endavant aquest projecte: GRÀCIES.

ALIANÇES

També hem volgut crear aliançes amb altres projectes similars, com per exemple les nostres trobades breus i ràpides però ben intenses (aprofitant l’assistència a alguna trobada de Gestió Cultural) amb projectes com Redetejas o La Cuina Furtiva, teixint una xarxa de contactes, experiències i consells entres projectes que compartim molta història. Artistes que ens recomanen a d’altres artistes i que ens conviden a participar de gires nacionals o internacionals fent una escala a Mallorca.

Empreses locals que confien en nosaltres i ens ajuden patrocinant les nostres activitats. I com no, els MECENES, tots vosaltres que voleu participar d’aquest projecte i aportar la vostra part per a que sigui possible el II Festival Cultura a Casa, a tots vosaltres gràcies!!